Шиниъд О`Конър почина внезапно на 56-годишна възраст, което остави всички опечалени

...
Шиниъд О`Конър почина внезапно на 56-годишна възраст, което остави всички опечалени
Коментари Харесай

Четири деца от четирима мъже - какво знаем за наследниците на Шиниъд О'Конър

Шиниъд О`Конър умря ненадейно на 56-годишна възраст, което остави всички опечалени от загубата на музикант от нейната класа.
 Шиниъд О'Конър умря
Почина Шиниъд О`Конър

Ирландската си отиде на 56 година

Към момента към момента не е ясно какво е предизвикало гибелта на изпълнителката, само че през годините тя намерено е говорила за психологичните си проблеми и мислите за самоубийство. Случилото се през вчерашния ден идва и малко повече от година, откогато умря 17-годишният ѝ наследник Шейн.

Той не е единственото дете на Шиниъд О`Конър - ирландската изпълнителка има общо четири. Ето и какво знаем за тях.

Джейк Рейнолдс

Джейк е най-големият наследник, ражда се през 1987 година и е плод на любовта на майка му с музикалния продуцент Джон Рейнолдс. През 2015 година Джейк и половинката му Лиа станаха родители за първи път, с което направиха изпълнителката баба.

За него не се знае доста, само че в свои изявления Шиниъд О`Конър е разкривала, че се занимава с готвене, написа People.
 Шиниъд О'Конър

Шиниъд О'Конър

Роисин Уотърс

Роисин е второто ѝ дете и единствена щерка. Тя се ражда през 1995 година от връзката на изпълнителката с журналиста Джон Уотърс.

В продължение на няколко години обаче двамата водят правосъдни разногласия за попечителството над детето, което в последна сметка отива при Джон, откакто през 1999 г. Шиниъд О`Конър прави опит за самоубийство.
 Мат Деймън дружно с четирите си дъщери - в една рядка обществена изява
Ето по какъв начин наподобяват четирите дъщери на Мат Деймън

Един благополучен татко

През 2021 година излиза наяве, че въпреки да има съществени музикални заложби, Роисин Уотърс е решила да поеме в друга посока - сладкарството.

Шейн Луни

Вторият наследник на Шиниъд О`Конър е от връзката ѝ с ирландския музикант Донал Луни и се ражда през 2004 година В изявление за People през 2021 година изпълнителката споделя, че Шейн е същинско мамино момче и желае да тръгне по нейните стъпки в музиката.
 Шиниъд О'Конър

Шиниъд О'Конър

В началото на 2022 година обаче 17-годишният Шейн Луни е намерен мъртъв, откакто е разгласен за липсващ. Като причина за гибелта е посочено самоубийство.

Йешуа Бонадио

Най-малкият наследник на О`Конър се ражда през 2016 година от връзката ѝ с Франк Бонадио. През 2021 година изпълнителката разкрива, че Йешуа има музикални заложби, свири на пиано и има страховит глас.
 Ne-Yo и седемте му деца - редките фотоси, които изпълнителят показа с тях
Редките фотоси на седемте си деца, които показа Ne-Yo

Изпълнителят се е размекнал

Но и не е сигурен дали желае да преследва кариера в музиката, или да се отдаде на науката, както татко му, който е академик.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР